Litteratur & Böcker

Beställ våra böcker till lägst pris här (finns även i Internetbokhandeln): Litteratur & Böcker

tisdag 17 februari 2009

Glädje i jobbet

I en intervju i P1:s Radiokorrespondenterna säger en manlig börsanalytiker från Lehman Brothers på Wall Street, att han idag har tappat en stor del av sin förut varande arbetsglädje och heder. Han livnär sig idag genom att servera drinkar på en Gayklubb på Manhattan, iklädd endast sina kalsonger.

Hur står det till då till med din egen arbetsglädje, och hur är humöretdin arbetsplats idag? Behöver du en ny strategi, eller komma vidare i nånting som frustrerar eller prövar dig i din motivation och arbetsglädje? Behöver din arbetsplats mer och något annat, för att inte gå under? Eliazon handleder eller vägleder dig, och ger pusselbitarna i hur du eller ni på er arbetsplats, kan komma vidare och klara av en allvarlig tid av omprövning och ett stort behov av nytänkande.

Med en idag 30 års lång erfarenhet av pedagogisk och organisationspsykologiskt utvecklingsarbete i att tillföra nya perspektiv med tydliga och konkreta effekter, ge ytterligare infallsvinklar, motivation, arbetsglädje och entusiasm till bla företagsledare, chefer, lärare, pedagoger, handläggare inom offentliga organisationer, ekonomer, socionomer, personal inom elevhälsa, sjukvårds- och omsorgspersonal, kan var och en enskilt eller hela arbetsplatsen, genom några korta samtal till Eliazon få in en betydligt högre växel i jobbet och framtidsutsikterna.

Behovet kan diskret gälla en enskild fråga eller ett enskilt ärende, tuffa ställningstaganden eller beslut, en karriärutveckling som tycks ha gått i stå, eller hur t ex ett helt arbetslag eller företag behöver tänka om och arbeta annorlunda för mer optimala eller vinstdrivande resultat.

Arbetsglädjen, motivation och förmågan till ett potent kreativt nytänkande och en skarp konsolidering av de mänskliga resurserna i alla organisationener blir framåt i lågkonjukturen den helt avgörande parametern för positiv framgång. Det här för att överlevnad i konkurrensen på arbetsmarknaden och i olika arbetsmarknadsregioner ska vara möjlig. Invänta inte tills någon klätt av dig till dina kalsonger, hör av dig till oss idag och långt innan.

K A T Eliazon
Leg.psykolog/socionom

Inga kommentarer:

Ny bok i psykologi - Eliazon

Publicerar i tryckt limbunden bokform 35-års erfarenheter och sentenser inom ämnesområdet psykologi. Boken (637 sidor i vackert mattlaminerat omslag) kan köpas alt. beställas hos din bokhandlare genom distribution via Publit.se och Bokrondellen. Du kan även beställa ditt exemplar via följande widget:

Köp boken PERSPECTIVAE - Världens bästa pappa hos:
Bokextra       Skolshoppen       Capris       Tanum       Bokliv       Lycknis       Antikvariat.net       BTJ       Ord&Bok        Booky       Bokia       Adlibris        Bokus
Jämför priser       Har du läst boken? Skriv en recension
Låna boken: Stockholms stadsbibliotek       Lunds universitets bibliotek      Innehållsförteckning     Läs recension av boken

Eliazon Beauté World Magazine